Benvinguts a l’espai d’orientació acadèmica i professional

Al llarg de la ESO haureu de prendre decisions sobre quines assignatures optatives voleu cursar, i en especial els alumnes de 3r i 4t haureu de prendre decisions que condicionaran el vostre futur acadèmic/professional. A continuació trobareu una sèrie d’apartats, eines i enllaços amb informació que us facilitarà aquesta presa de decisions per al curs vinent.

Amb la entrada en vigor de la nova llei d’educació LOMLOE i de l’aprovació de la normativa autonómica corresponent la informació relativa als nivells de 1r i 3r d’ESO, i 1r de Batxillerat pel curs 2022-2023 es veurà afectada i s’anirà actualitzant.

Teniu aquí informació sobre les assignatures optatives LOMLOE:

https://sites.google.com/iesarta.cat/informaci-matries-lomloe/p%C3%A0gina-principal


Informació general sobre el sistema educatiu

Informació pels alumnes que estan fent 2n d’ESO i faran 3r d’ESO el curs vinent

Informació pels alumnes que estan fent 3r d’ESO i faran 4t d’ESO el curs vinent

Informació pels alumnes que estan fent 4t d’ESO actualment


Eines i enllaços per ajudar a orientar-te

El Orienta

Aquesta és una eina dinàmica, entretinguda i ctualitzada dirigida als alumnes i a les famílies on apareix informació d’orientació acadèmica per als diferents nivells.

Anima’t a entrar!

Toca la porta que t’interessa i passeja per les diferents opcions que t’ofereix: informació sobre itineraris educatius, graus o cicles formatius… requisits, dades d’accés i matriculació, centres que ofereixen cada una de les ofertes, entre d’altres.

També pots respondre els qüestionaris dissenyats per ajudar-te en la presa de decisions sobre cap a on encaminar el teu futur.

Altres enllaços:


Darreres notícies sobre orientació: