El curs 2019-20 és l’inici de la implantació del programa Romulea 3.5 que consisteix en un canvi metodològic que l’alumnat experimentarà de forma progressiva des de 1r a 4rt d’ESO.

A partir d’aquest curs s’introdueix el Chromebook (ordinador portàtil i tableta a la vegada que empra el sistema operatiu Chrome OS) com a eina educativa.

Cada alumne adquirirà un dispositiu del qual en serà el propietari el responsable: l’usarà en el dia a dia escolar, el durà de casa al centre i del centre a casa i tendrà cura de tenir sempre la bateria carregada. Es pretén, amb aquesta eina, que els processos d’aprenentatge de l’alumnat vagin canviant i adaptant-se a les noves metodologies de recerca i indagació per xarxa i que augmentin les seves destreses digitals.

El dispositiu seleccionat per la direcció del centre ha estat escollit per una òptima relació qualitat/preu i per ser un dispositiu digital suficientment potent per cobrir les exigències de resistència, connectivitat i accessibilitat dels propers cursos. 


Es tracta del dispositiu, Chromebook Spin 11 R751T

On puc comprar aquest dispositiu?

El centre ha arribat a un acord amb la empresa ICONO per donar la possibilitat a les famílies de comprar aquest dispositiu a un preu tancat., i amb la opció de realitzar un pagament en efectiu o amb finançament individual (segons la forma que estableixi la entitat CaixaBank que te un acord amb ICONO).

Procés d’adquisició:

Heu de contactar directament amb la empresa proveidora SOLUCIONS INFORMÀTIQUES ICONO S.L. al telèfon 971 37 90 88, indicant que l’alumne pertany a l’IES Llorenç Garcias i Font.

Teniu informació més detallada en el següent document: