Degut al tancament dels centres escolars, enguany no es podrà realitzar la Fira de Formació professional ni la Jornada de portes obertes, per això convocam una jornada de Portes Obertes Virtuals que tindrà lloc el proper dijous 4 de juny a les 17 hores, on podreu demanar tots els dubtes que tingueu sobre la Família Professional d’Activitats Físiques i Esportives.

La formació professional respon a les necessitats de la societat i del mercat laboral i capacita per a l’exercici qualificat de diverses professions, proporciona la formació necessària per adquirir la competència professional i el coneixement propis de cada sector, permet l’accés amb èxit al mercat laboral i la participació de forma activa en la vida social, cultural i econòmica. Els cicles s’agrupen en famílies professionals i dins d’elles en títols de FP Bàsica, de Grau Mitjà i de Grau Superior. La formació té una organització modular, una part de les hores es destina a la formació en un centre educatiu i una altra a la formació pràctica en centres de treball.

Com ja sabeu, el nostre centre ofereix els següents cicles formatius relacionats amb l’esmentada família professional: Títol Professional Bàsic d’Accés i conservació d’instal•lacions esportives(AFD11), Tècnic en Conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural (AFD21) i Tècnic superior en Animació d’activitats físiques i esportives (AFD31).

La reunió es durà a terme mitjançant l’aplicació Google Meet i, hi podreu accedir a través de l’enllaç que trobareu al final d’aquest article. L’accés a la reunió es fa des d’un ordinador i, no cal instal·lar cap programari específic, tan sols s’ha disposar d’un dispositiu d’àudio (una webcam i micròfon millorarà l’experiència, però no és necessari) i clicar a la icona de la reunió corresponent.

http://www.iesfelanitx.cat/wp-content/uploads/sites/41/2020/05/iconameet-150x150.jpeghttps://meet.google.com/gyw-hnye-onj

Finalment, us informam que posam a la vostra disposició un formulari per tal que ens pogueu fer arribar els vostres dubtes amb antelació i d’aquesta manera us poguem donar la resposta de la manera més acurada possible.

formulari-150x150https://forms.gle/9HERCpZGfy2U5s2W6