Avui divendres 5 de juny és el Dia del Medi Ambient.

Ben segur que durant el curs heu fet diverses activitats per tal de ser conscients del nostre medi, de com conservar-lo o millorar-lo, de quines accions el perjudiquen o contaminen, …Ara fa un any vam participar a la Fira del medi Ambient a Artà, però enguany no serà possible. Per això, des de l’equip d’educació ambiental del Parc Natural de la Península de Llevant ens conviden a celebrar el dia del Medi Ambient entre tots participant en l’observació de les falzies, uns ocells ben presents a Artà i la Colònia aquests dies de primavera i estiu.

Per fer-ho ens han preparat tota una sèrie d’informació, materials i proposte de projectes que podeu consultar clicant a: https://view.genial.ly/5ed0e26ca03aff11fcaed7d3/interactive-content-les-falzies-fan-estiu

Trobareu propostes molt interessants com participar en l’observació de les falzies, com construïr nius o abeuradors per elles, o fins i tot jocs perque pogueu provar els vostres coneixements. També podrem veure un niu de fàlzia en directe, quines són les seves rutes de migració, o escoltar els seus sons.

Esperem que tingueu un bon dia del medi ambient i que l’any que vé puguem celebrar-lo junts!

Deja tu comentario