Amb motiu de la celebració del proper 11F “Dia internacional de la nina i la dona en la ciència” s’ha organitzat al nostre institut un concurs de dibuix i/o fotografia amb el tema : “Dona i ciència” Aquí teniu les bases del concurs!

BASES DEL CONCURS

Tema: Dona i ciència

Participants:

Poden participar tots els alumnes matriculats a l’IES Llorenç Garcias i Font el curs 19/20, en 2 categories:

  • Categoria 1: alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO
  • Categoria 2: alumnes de 4t, batxillerat i cicles formatius

Cada concursant podrà presentar un únic treball: una fotografia o bé un dibuix en format DINA3 relacionat amb el tema Dona i Ciència. Ha d’incloure un lema o reflexió de dita fotografia o dibuix, que pot estar inclòs al disseny final o bé adjuntar-ho a la part de darrere. Els treballs han d’anar signats (nom i llinatges i curs actual).

Presentació:

Els treballs han de ser originals de l’autor/a. La comissió pot desqualificar dibuixos o fotografies que siguin còpies o plagis.

Lliurament de treballs:

Els treballs es poden lliurar en format electrònic a: mariaantoniamayol.p@iesarta.cat o bé físicament als departaments de física i química, matemàtiques, biologia o tecnologia.

Data límit: 10 de febrer de 2020.

Jurat i votació de tots els membres de la comunitat educativa

Tots els membres de la comunitat educativa podran votar els treballs que estaran exposats a partir de dia 11 de febrer.

Els treballs seran avaluats per una comissió de professors tenint en compte l’originalitat, creativitat de treball i la relació amb el tema. El resultat de la votació de tots els membres de la comunitat educativa serà de gran importància per elegir el guanyador/a.

Els premiats es donaran a conèixer el dia 17 de febrer.

Premis

Hi haurà un premi per categoria. En tots els casos es donarà un diploma de participació.

Deja tu comentario