Segurament tenim un dels millors patis de tots els instituts de Mallorca, amb una gran diversitat d’espais i flora que ens permeten passejar, jugar o, simplement, descansar. Però no en tenim prou, des del PECA (Projecte d’Educació Cívica i Ambiental de l’IES) volem millorar-ne les condicions, per això us demanam la vostra participació presentant propostes que després es sotmetran a votació.

Mira aquí el vídeo de la campanya!

Qui pot presentar propostes?

Tots els membres de la comunitat educativa: alumnat, famílies, professorat i personal del centre.

Com presentar propostes?

  • A consergeria i a les vostres aules hi han fulls models per omplir les vostres propostes en paper; també els podeu descarregar de la web iesarta.cat o instagram @ies_arta: un cop omplerts els podeu lliurar a qualsevol dels membres del PECA o portar-los al departament de Tecnologia.
  • Podeu també omplir les propostes en format digital amb el següent formulari o enviant els documents en format pdf a l’adreça peca@iesarta.cat

* Membres del PECA: Magdalena Fuster, Mª Antònia Mayol, Joana Servera, Josep Peiró, Joan Domenge, Josep Vela, Àngels Comas i Jordi Chico.

Les propostes han de complir uns requisits concrets?

Si, s’han d’ajustar al concepte de “bé comú”, és a dir, que seran beneficiosos per a la comunitat sense ofendre ni perjudicar a ningú. També han de complir certs criteris ambientals com no ser contaminants o generadores de residus. Finalment, han d’ajustar-se al pressupost.

Qui les escollirà?

Es farà una votació on podran participar tots els membres de la comunitat. Per ordre de resultats, i mentre quedi pressupost, s’aniran desenvolupant.

Quins seran els terminis?

  • Fins dimarts 24 de febrer: presentació de projectes.
  • De 9 a 13 de març: exposició pública dels projectes.
  • 18 a 19 de març: votacions durant el primer esplai.

Documentació

Deja tu comentario