Avui, 22 de desembre, hem celebrat el final de trimestre amb una diada plena d’activitats!

Les primeres hores hi havien activitats organitzades en el marc del Pla Lector del centre i, obviament, relacionades amb la lectura:

Al saló d’actes es celebraven les semifinals i final de la lliga “Pescamots” que s’ha estat realitzant durant el trimestre a cada grup d’ESO . Ha esta molt disputat, però finalment ha guanyat l’equip “Embaixadors” de 3r ESO C.

Mentrestant, es projectaven les següents pel·lícules relacionades amb llibres: La pell freda, Wonder, 1984 i El club de los poetas muertos. I alhora en altres aules tenia lloc un campionat d’escacs, i hi havien diferents aules on jugar al Paraulógic, Scrabble, Dixit i altres jocs. Els alumnes havien triat dies abans a quina de totes aquestes activitats volien participar. Podeu veure aquí els guanyadors de les diferents activitats.

A partir de les 10h s’han agrupat de nou als alumnes a les seves aules per repartir els dorsals de la cursa solidària i partir cap a l’exterior on els alumnes i professorat dels cicles d’Activitats físico esportives havien preparat una sessió d’escalfament previ a la cursa. A les 10.30h s’ha fet el tret de sortida de la cursa, organitzat en categories.

I per acabar alumnes i professors han pogut recuperar forces amb un berenar solidari on hi havia fruita, salat i dolços.

Bones vacances a tots!