El curs 2021-22 és continua amb la implantació del programa Romulea 3.5 que consisteix en un canvi metodològic que l’alumnat experimentarà de forma progressiva des de 1r a 4rt d’ESO i la introducció del Chromebook (ordinador portàtil i tableta a la vegada que empra el sistema operatiu Chrome OS) com a eina educativa.

Cada alumne adquirirà un dispositiu del qual en serà el propietari i el responsable: l’usarà en el dia a dia escolar, el durà de casa al centre i del centre a casa i tendrà cura de tenir sempre la bateria carregada. Es pretén, amb aquesta eina, que els processos d’aprenentatge de l’alumnat vagin canviant i adaptant-se a les noves metodologies de recerca i indagació per xarxa i que augmentin les seves destreses digitals.

La direcció del centre proposa la compra d’un dispositiu concret que ha estat escollit per la seva òptima relació qualitat/preu i per ser un dispositiu digital suficientment potent per cobrir les exigències de resistència, connectivitat i accessibilitat dels propers cursos. 


Es tracta del dispositiu, ACER Chromebook R752T
R752T

On puc comprar aquest dispositiu?

El centre ha arribat a un acord amb la empresa ICONO per donar la possibilitat a les famílies de comprar aquest dispositiu a un preu tancat, i amb la opció de realitzar un pagament en efectiu o amb finançament individual (segons la forma que estableixi la entitat CaixaBank que te un acord amb ICONO).

Procés d’adquisició:

Heu de seguir les passes del full informatiu. Podeu veure també el vídeo explicatiu o el document amb preguntes freqüents.

Full informatiu
Vídeo explicatiu
FAQ, preguntes freqüents sobre la compra WEB

El codi del centre que us sol·licitarà és: 07006305