Divendres 25 de novembre, en motiu del Dia Internacional contra les Violències Masclistes, els alumnes del nostre centre han interromput les seves classes per escoltar, tots plegats, la lectura del manifest redactat pel Sindicat d’Estudiants en contra de la violencia masclista. Amb el lema “volem ser subjectes de les nostres vides i no objectes de les vides dels altres”, s’ha reclamat més sensibilització sobre aquest problema així com un major desplegament de les polítiques publiques per posar fi a totes les violències masclistes i garantir l’atenció, la recuperació i la reparació de les víctimes.

D’altra banda, al llarg d’aquestes setmanes properes al 25-N, al centre s’estan duent a terme diverses activitats formatives i de conscienciació sobre igualtat de gènere adreçades als diferents nivells educatius, des del 1r d’ESO fins al Batxillerats, passant pels diferents Cicles Formatius, alumnat del CEPA i membres de l’AMIPA. A les fotos que s’adjunten podeu veure algunes mostres dels tallers de bosses estampades amb lemes reivindicatius que han elaborat
alumnes de 1r i 2n d’ESO. Aquestes activitats finalitzaran amb la xerrada “Educando proteges”, a càrrec del policia-tutor Silvestre del Rio, que tendrá lloc el proper dimecres dia 30.

Podeu veure aquí algunes fotografies d’algunes activitats fetes relacionades amb el Dia Internacional contra les Violències Masclistes.