Avui dia 31 els alumnes de l’assignatura Iniciativa Emprenedora i el cicle de grau mitjà de gestió administrativa del IES Artà juntament amb els centres concertats de Sant Salvador i Sant Bonaventura han acudit al Teatre d’Artà per assistir a una taula rodona amb emprenedors locals de la comarca.

La jornada s’ha distribuït en:

– una primera part, on ha hagut una conferència sobre emprenedoria realitzat per Cesar Llorente, llicenciat en psicologia i diplomat en ciències empresarials. Actualment és professor de pedagogia aplicada i psicologia evolutiva de la Universitat de les Illes Balears.

– una segona part, on s’ha donat pas a una taula rodona amb joves emprenedors de la comarca. Han exposat les seves experiències, dificultats i èxits assolits per arribar al què són avui dia.

Els joves empresaris han estat:- Adrià Sancho, emprenedor de Sa Roqueta-Marina Isern, emprenedora de Semillas de Vida- Cecília Genovart, actriu i emprenedora d’una consulta cultural- Tomeu Giscafré, emprenedor de Bitgrup- Josep Riera, emprenedor de Autoventa- Felip Carrillo, emprenedor de la perruqueria Jose Luis- Joan Antoni Ginard, emprenedor del forn Ca’n Sarasate- Mélanie Perpiñá, emprenedora de Clinica Ment- Ada Carrillo, emprenedora de Brooklyn Café

Deja tu comentario