Segurament tenim un dels millors patis de tots els instituts de Mallorca, amb una gran diversitat d’espais i flora que ens permeten passejar, jugar o, simplement, descansar. Però no en tenim prou, des del PECA (Projecte d’Educació Cívica i Ambiental de l’IES) volem millorar-ne les condicions, per això us demanam la vostra participació presentant propostes que després es sotmetran a votació. 

Mira aquí el vídeo de la campanya! 

 

Qui i com pot presentar propostes?

Tots els membres de la comunitat educativa: alumnat, famílies, professorat i personal del centre. A consergeria hi ha els fulls models per omplir les vostres propostes; també els podeu descarregar de la web iesarta.cat o instagram @iesarta.cat; els ompliu i els lliurau als membres del PECA*, o omplir el següent formulari.

Les propostes han de complir uns requisits concrets?

Si, s’han d’ajustar al concepte de “bé comú”, és a dir, que seran beneficiosos per a la comunitat sense ofendre ni perjudicar a ningú. També han de complir certs criteris ambientals com no ser contaminants o generadores de residus. Finalment, han d’ajustar-se al pressupost.

Qui les escollirà?

Es farà una votació on podran participar tots els memebres de la comunitat. Per ordre de resultats, i mentre quedi pressupost, s’aniran desenvolupant.

Quins seran els terminis?

Fins dimarts 27 de novembre: presentació de projectes.

De 5 a 17 de desembre: exposició pública dels projectes.

18 i 19 de desembre: votacions durant el primer esplai.

Documentació

model per omplir la proposta (pdf)

formulari per enviar una proposta

– cartell de la campanya

– vídeo de la campanya

 

 

* Membres del PECA: Magdalena Fuster, Mª Antònia Mayol, Joana Servera, Eva González, Josep Vela, Àngels Comas i Jordi Chico.

Deja tu comentario