El nostre institut, juntament amb altres centres de la comarca, participa enguany en un projecte d’aprenentatge i serveis en col·laboració amb el Parc Natural de la Península de Llevant i coordinat pel CEP de Manacor.

Des del 28 de setembre, que es va celebrar al mateix parc natural la primera jornada d’aquesta iniciativa, el professorat implicat participa en distintes activitats de formació. Aquesta formació compta amb l’assessorament del personal del parc i del CEP, i té com a objectiu dissenyar una intervenció on es combini l’aprenentatge dels alumnes amb un servei al parc, un espai natural emblemàtic a la nostra comarca.

En el cas de L’IES Llorenç Garcias i Font, aquesta intervenció la portaran a terme al llarg del curs 2023/24 els alumnes de l’assignatura optativa d’ESO Cooperació i Serveis a la Comunitat. Els alumnes hauran de concretar els valors de l’assignatura (treball amb utilitat social, sostenibilitat i patrimoni natural, treball en equip…) en una acció que suposi una millora del se u entorn. Per a assolir-ho es portaran a terme accions a l’institut, al poble i a l’entorn del parc natural.

Deja tu comentario