Avui, dimecres 29/03/2023, s’ha celebrat al nostre centre un claustre pedagògic monogràfic sobre educació afectivo-sexual trans*.

La conferència, promoguda per l’equip directiu i per la Comissió d’Igualtat i Coeducació, ha anat a càrrec d’Inés Machado, secretària de l’associació Chrysallis a les Illes Balears i ha comptat amb una nombrosa i participada assistència del claustre de professors del centre. L’educació emocional dels nostres alumnes i, molt especialment, d’aquells infants que es troben en situacions personals difícils pel que fa a la seva identitat sexual ha estat el tema entorn del qual ha girat la xerrada. Aquesta qüestió, que recentment és d’una actualitat manifesta, preocupa les famílies que es veuen afectades i també els docents, ja que és en els centres educatius on aquests casos se solen manifestar amb més freqüència.

La xerrada d’avui ha estat molt interessant i ha donat pautes aclaridores i eines útils als professors per poder afrontar situacions amb què es poden trobar dins les aules. El centre té previst continuar treballant l’educació afectivo-sexual dins les aules i també amb les famílies dels alumnes.

Podeu trobar més informació aquí:

Deja tu comentario