L’11 de Febrer és el Día Internacional de la dona i la nina a la ciència.

En el marc d’aquesta iniciativa, l’IES Llorenç Garcías i Font realitzarà activitats per commemorar aquest dia, visibilitzant la tasca de les dones científiques i fomentar vocacions STEM en les nines que ajudin a tancar la fractura de gènere a la ciència.

Com a part de les activitats del dia internacional de la nina i la dona a la ciència, que es celebra l’ 11 de febrer, una representació de les professores que imparteixen matèries de ciències en el nostre centre volen fer-se visibles i donar a conèixer que la seva feina diària també ajuda a promoure vocacions científiques entre les nostres alumnes.

Dones ciencia iesarta

També algunes de les alumnes de 2n de Batxillerat, futures dones científiques, han volgut fotografiar-se al laboratori de Biologia del centre per celebrar l’11F. 

 

Durant aquests dies al centre s’ha realitzat un concurs per esbrinar mitjançant una sèrie de pistes la identitat de varies destacades dones científiques. Els alumnes del centre han pogut participar cercant la informació necesària per adjudicar cada pista a la fotografia de cada científica, omplint una papereta amb les respostes, i dipositant-les a una urna ubicada a la entrada del centre.

En breu publicarem quins han estat els guanyadors del concurs.

Podeu trobar més informació sobre aquest esdeveniment a www.11defebrero.org

Deja tu comentario