Aquí trobareu informació sobre els tramits i documents de secretaria del centre

Pagament de la taxa d’expedició del títol de Batxillerat i Cicles Formatius.

Click Here

Els alumnes que vareu acabar els estudis següents ja podeu passar a recollir el vostre títol a la secretaria del centre.

Click Here

Tràmits de Secretaria

Aquesta setmana els alumnes de 2n d'ESO han gaudit dels tallers Tryengineering organitzats per la UIB al taller de Tecnologia del nostre centre. Els alumnes han pogut, per exemple, dissenyar un cotxe que pogués superar una sèrie de proves aerodinàmiques en un tunel de vent i així coneixer de més a prop algunes de les disciplines que s'aprenen en els estudis d'enginyeria de la UIB.

Podeu veure aquí algunes fotos dels tallers.

Aquest divendres, 1 de febrer, 4 alumnes de 2n de batxiller de l' IES Llorenç Garcias i Font, han participat a la XIV Olimpíada de Biologia a la UIB. 

Alicia Oliver, Giulia Kablitz, Maria Heredia i Joan Guillem Roig. Tots ells, han posat a prova la seva excel.lència en coneixements de biologia.

L'11 de Febrer és el Día Internacional de la dona i la nina a la ciència.

En el marc d'aquesta iniciativa, l'IES Llorenç Garcías i Font realitzarà activitats per commemorar aquest dia, visibilitzant la tasca de les dones científiques i fomentar vocacions STEM en les nines que ajudin a tancar la fractura de gènere a la ciència.

Ja podeu visitar la exposició Migració i refugi instal·lada al rebedor del nostre institut! 

Aquesta exposició preten informar sobre un dels principals reptes socials i humanitaris del segle XXI: les migracions. Al llarg de cinc panells s'analitzen aspectes com: el concepte de persona refugiada, les principals rutes migratòries a l'Africa Occidental i al món, els drets de les persones refugiades i la situació específica de Diffa (Níger).

Ha estat creada de forma conjunta per ACPP (Assemblea de cooperació per la pau) i el col·lectiu Ruido Foto.

Segurament tenim un dels millors patis de tots els instituts de Mallorca, amb una gran diversitat d'espais i flora que ens permeten passejar, jugar o, simplement, descansar. Però no en tenim prou, des del PECA (Projecte d'Educació Cívica i Ambiental de l'IES) volem millorar-ne les condicions, per això us demanam la vostra participació presentant propostes que després es sotmetran a votació. 

Mira aquí el vídeo de la campanya!