Aquí trobareu informació sobre els tramits i documents de secretaria del centre

Click Here

Pagament de la taxa d’expedició del títol de Batxillerat i Cicles Formatius.

Click Here

Els alumnes que vareu acabar els estudis següents ja podeu passar a recollir el vostre títol a la secretaria del centre.

Click Here

Tràmits de Secretaria

Ja podeu visitar la exposició Migració i refugi instal·lada al rebedor del nostre institut! 

Aquesta exposició preten informar sobre un dels principals reptes socials i humanitaris del segle XXI: les migracions. Al llarg de cinc panells s'analitzen aspectes com: el concepte de persona refugiada, les principals rutes migratòries a l'Africa Occidental i al món, els drets de les persones refugiades i la situació específica de Diffa (Níger).

Ha estat creada de forma conjunta per ACPP (Assemblea de cooperació per la pau) i el col·lectiu Ruido Foto.

El passat 20 de novembre es van realitzar les votacions als representants dels alumnes al Consell Escolar. Un cop escrutats els resultats el 26 de novembre, aquests han estat:

Vots en blanc: 11
Vots nuls: 6

 Júlia Llop Salas: 354 vots.
 Arnau Duran Mayol: 336 vots
 Noelia De Morais Romo: 274 vots
 Jaume Mora i Ladària: 267 vots.
 Sergi Adrover Torres: 263 vots
 Sarai Lastra Rondinella: 213 vots
 Atalia Prat Pérez: 175 vots
 Maria Orell Moll: 163 vots


Per tant, els membres escollits per a representar a l’alumnat son:
- Júlia Llop Salas
- Arnau Duran Mayol

La resta de membres passaran a ser reserves.

les eleccions sindicals són Dia 4 de desembre de 2018 es celebraran eleccions sindicals a tots els centres educatius de les Illes Balears. Les votacions tendran lloc entre les 13:00h i les 18:00h, pel que queden suspeses les activitats lectives i el treball dels funcionaris docents entre aquestes hores.

Els serveis de transport escolar s'adaptaran a aquest horari.

Podeu trobar més informació sobre les eleccions a la web de la Conselleria d'Educació. 

Segurament tenim un dels millors patis de tots els instituts de Mallorca, amb una gran diversitat d'espais i flora que ens permeten passejar, jugar o, simplement, descansar. Però no en tenim prou, des del PECA (Projecte d'Educació Cívica i Ambiental de l'IES) volem millorar-ne les condicions, per això us demanam la vostra participació presentant propostes que després es sotmetran a votació. 

Mira aquí el vídeo de la campanya! 

Els fets ocorreguts a les inundacions de la zona de Llevant de Mallorca han afectat greument moltes persones de la nostra comunitat. Per aquest motiu, la Conselleria d’Educació i Universitat oferirà xerrades informatives adreçades a tota la comunitat educativa sobre les conseqüències emocionals i psicològiques que poden haver ocasionat en els nostres fills i filles i com gestionar-les.